Call for score deadline 10 juni

Min Granne Tonsättare 18/19 - Call for scores

CALL FOR COMPOSERSSAMTIDA MUSIKS “MIN GRANNE TONSÄTTAREN”2018/19

Under hösten 2018 inleds den fjärde och sista säsongen av Samtida Musiks framgångsrika initiativ “Min Granne Tonsättaren”. I samband med detta utlyser vi ett “call for composers” för tonsättare bosatta i stor-Stockholmsområdet. Vi kommer att välja ut fyra projektförslag, där tonsättaren föreslår en unik “tonsättardag” för deras hemområde - en dag av workshops och konserter tillsammans med Hidden Mother(Magdalena Meitzner och Ulrik Nilsson)

Min granne tonsättaren affisch tonade mellan blått och gult med informationstext. Samt små runda porträtt av samtliga kompositörer.
Samtida Musik bjuder in alla dina grannar tonsättarna till en storslagen Samlingskonsert på Fria Teatern i Högdalen. Då kommer musik av samtliga tonsättare framföras, och det kommer även förekomma lite annat smått och gott!
fredag, 9 mars, 2018 - 18:00
Fria Teatern, Högdalsplan 10, Högdalen
Bild på Mats Persson med blå bakgrund samt Samtida Musik och Midsommargårdens logotyper
Min Granne Tonsättaren/Samtida Musik bjuder in till säsongens sista porträttkonsert med musik av tonsättaren och pianisten Mats Persson! Den här gången åker vi till Midsommargården vid Telefonplan, och på scen står, förutom Mats Persson själv, även vår eminenta husensemble Axelsson/Nilsson +Eva Lindal:
fredag, 16 februari, 2018 - 19:00
Midsommargården, Telefonvägen 20
2 svartvita bilder, en på Malin Bång lutad mot en väg och en på Rei Munakata som gestikulerar att hann håller något i handen. Med logotyper och konsertdatum på.
Dina grannar tonsättarna Malin Bång & Rei Munakata bjuder in till konsert med Axelsson & Nilsson Duo + Eva Lindal i Högdalen
onsdag, 24 januari, 2018 - 19:00
Fria Teatern, Högdalsplan 10, Högdalen
Dror Feiler mot en mörk bakgrund.
Med ett vitt omfång av olika saxofoner och elektronik har han gjort sig känd för att stå längst fram på barrikaderna som politisk aktivist men inte minst inom improvisation och den noterade konstmusiken.
tisdag, 21 november, 2017 - 19:00
Café String, Nytorgsgatan 38, 116 40 Stockholm
Syntolkning: Lise-Lotte Norelius framför en skylt där det står Bredäng Centrum, en lilla loga där det står min granne tonsättaren i övre högra hörnet
Din granne tonsättaren Lise-Lotte Norelius bjuder in till konsert med Axelsson & Nilsson Duo + Eva Lindal i Bredängskyrkan
onsdag, 27 september, 2017 - 19:15
Bredängs kyrka
Baren på Fria teatern

Samlingskonsert Min granne tonsättaren på lördag 11 mars!

Så är det dags för den stora Samlingskonserten ”Min granne tonsättaren”, tonsättare som deltagit under det 2:a projektåret 2016/17
Helkvällen på Fria teatern i Högdalen startar kl 17 med ett panelsamtal och fortsätter med musik, ytterligare samtal och mingel i baren.

Min granne tonsättaren, sista konserten för denna omgång

Kungsholmsbon Magnus Bunnskog blir den tionde och sista i raden av tonsättare för 2016/17 års "Min granne tonsättaren".
Konserten ges på Stockholms stadsarkiv, Kungsklippan 6 på Kungsholmen i Stockholm. Där finns ett fint auditorium med utsikt norröver mot Kungsbro Strand. Stockholms Saxofonkvartett kommer att fylla de unika lokalerna med Magnus musik för en kväll. Välkomna!

Magnus Bunnskogs dag och Samlingskonserten flyttade!

Nu har det fastställts datum för den tionde och sista tonsättardagen på Min granne tonsättaren 2016/17. Den 8 mars är det Magnus Bunnskogs dag på Kungsholmen. Den avslutande samlingskonserten med alla tio tonsättare, samtal, mingel och fest kommer att äga rum lördagen den 11 mars. Mer info om tid och plats kommer. 

Sidor