Medlemsmöte på Studio 53 den 19 november 2014

Projektet Min granne tonsättaren sjösatt!

Äntligen är projektet Min granne tonsättaren sjösatt! Vi hade samma dag som detta första medlemsmöte i slutet av november fått reda på att vi fått bifall på vår ansökan till Musikverket, och sammantaget med stödet från Stockholms stad gör det att nu är det bara att köra igång! Vi träffades i Stockholms saxofonkvartetts lokal Studio 53.

Sound of Stockholm

Folkuniversitetet och Sound of Stockholm ger seminarieserie om experimentell konstmusik

I samarbete med Sound of Stockholm (SoS) erbjuder Folkuniversitetet seminarier och konserter inom experimentell konstmusik. Dessa kvällar följs av den årliga festivalen på Kulturhuset som SoS arrangerar den 4-8 november. Under seminarieserierna får du möjlighet att besöka SoS alla medlemsföreningar och utforska den experimentella floran inom nutida konstmusik. Tillsammans täcker föreningarna samtliga nutida genrer: från experimentell electronica, ljudkonst och fri improvisation till nyskriven konstmusik och performance..