Folkuniversitetet och Sound of Stockholm ger seminarieserie om experimentell konstmusik

Sound of Stockholm

I samarbete med Sound of Stockholm (SoS) erbjuder Folkuniversitetet seminarier och konserter inom experimentell konstmusik. Dessa kvällar följs av den årliga festivalen på Kulturhuset som SoS arrangerar den 4-8 november. Under seminarieserierna får du möjlighet att besöka SoS alla medlemsföreningar och utforska den experimentella floran inom nutida konstmusik. Tillsammans täcker föreningarna samtliga nutida genrer: från experimentell electronica, ljudkonst och fri improvisation till nyskriven konstmusik och performance..

Sound of Stockholm Förfest Våren 2014

SoS Förfest

Sound of Stockholm är festivalen som varje höst presenterar ny musik – kammarmusik och elektroniskt, ny konstmusik och ljudkonst, opera, klubbkvällar och babyrave. Festivalen innehåller även en seminarieserie.

Prenumerera på Samtida Musik RSS